Jarvgym Challenge

Vill du utmana dig själv och dina kamrater på skolan i något som man kanske vanligtvis inte gör annars? Vi tror att det här blir en grymt rolig utmaning och en kul grej att göra tillsammans.

Jarvgym Challenge är helt frivillig och inte kopplade till någon kurs eller prestation. Vi har fokus på att fixa det här tillsammans eller en individuellt om man hellre vill det. För att klara en Jarvgym Challenge behöver man göra alla grenar sammanhängande och vid utsatt datum. Är man sjuk eller bortrest bryts pågående Challenge och man får starta om på nytt. Ni som går i ettan har alla möjligheter att hinna med att göra tre stycken Jarvgym Challenge under era år här på skolan. Förhoppningsvis så vågar även lärarna vara med i Jarvgym Challenge!

Första grenen är löpning och sker i samband med Järvloppet. Andra grenen sker i februari när vi har snösäkra förhållanden och tredje grenen sker i maj när vägarna är fri från snö och väder hunnit bli lite varmare. I samband med grenarna kommer vi ha vätskekontroller och fikastopp där man kan fylla på med energi. För att vara med behöver du bestämma dig, anmäla dig och så förbereda dig med lite träning inför.